JEG MÅTTE TA EN NY TEST

Nå skal ikke jeg klage for det finnes noen der ute som har det mye verre en meg. De syns jeg faktisk synd på og spesielt nå i disse korona tidene som bare går i bølger på smitten. Opp og ned på smitte bølgen som er som bølger om dagen.
Uansett, så stiger ikke energien. Jeg pusher meg selv gjennom dagen fordi jeg må gjøre ting. Det badet mitt vasket jeg i dag, for det så ikke ut. Klesvask opp etter ørene som måtte tas. Mat inntaket er lite fordi jeg ikke har matlyst, blir kvalm og kastet opp to dager på rad nå. Så nå håper jeg det er stabilt og at maten blir værende.
Feberen er nede, men fortsatt luftveis symptomer og slapp. Jeg skjønner  jo at jeg blir slapp når jeg ikke får spist tilstrekkelig. Det sier seg selv.

Nå har jeg gått hjemme siden vakt forrige Lørdag. Ligget omtrent siden da. 1 1/2 uke. Grunnen til at jeg syns det er grusomt er fordi jeg savner jobben min, savner treningen, jeg savner venner og familie. Jeg er nok ikke den eneste i disse tider som er så strenge. Det er viktig at det er så strengt og at hver enkelt følger.

Jeg tok en korona test forrige uke, den var negativ. Jeg måtte ta en ny en nå for å eventuelt komme tilbake til jobb til uken om jeg er bedre. Jeg er sykemeldt ut uken. Det handler i grunn om at siden symptomene vedvarer så kan den første testen være falsk negativ. Siden jeg har kastet opp så må jeg uansett være hjemme 48 timer etter siste oppkast.

Når jeg orker så prøver jeg å få gjort litt hjemme, eller ligge på sofaen med studier. Det er begrensa hvor mye hjernen min får med seg, fordi jeg mister fokus når energi nivået er bunn og kroppen ikke har nok bygge steiner til alle systemene i kroppen.

hjemmelaget lapskaus
Home made

En ting er jeg stolt av og håper jeg har knekt matte koden i potenser og standardformer. Jeg har aldri gjort så mye oppgaver rundt dette før og det er super gøy å regne det ut, sjekke fasit og svaret er riktig. Fortsetter jeg slik, burde jeg klare eksamen neste høst. Først ut er ny norsk skriftlig og bokmål muntlig til våren.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg