Jeg skal tilbake dit jeg var i fjor

Når kulden setter inn og sommeren er nesten over. Da er det godt å forlenge sommeren bitte litt og det skal jeg i år også. Jeg reiste i fjor, vet ikke noen av dere husker det? Her er noen av innleggene fra den flotte turen jeg hadde med noen fantastiske mennesker, som jeg kjente fra før og som jeg ble kjent med.

Innleggene jeg skrev på denne tur:

Dra tilbake

Livet i Spania

Dro en snar til Hollywood

Sier hade til det med fantastiske på lenge

 

Det er alltid gøy å lese tilbake på gamle innlegg. Det er alltid gøy å mimre.

Jeg reiser i år igjen. Det skal bli godt og kunne for lenge sommeren. Det føles ut som en evighet til September turen, men tiden går da fort nok uansett. Har nok å henge fingrene i frem til avreise. Det skal bli helt magisk å reise igjen. For lenge sommeren litt, noe som gjør at høsten og vinteren ikke blir så lang. Denne høst/vinter sesongen har godt så alt for fort. Det er vår og snart sommer. Eller var vår, nå er det snø på veien igjen, men Mars er den første vår måneden. Lysere tider og lengre dager.

 

Håper denne turen blir like fantastisk som i fjor. Alle skal ikke være med og de er byttet ut med noen andre. Ja, det blir 10 dager denne gangen også. Nå må jeg egentlig få ordnet meg pass, er så treg. Det er trosalt store pass køer og vente tider for tiden, så må vell fua mi i gir. Bare tenker på at et er snart påske, mai fri dagene og ferien starter. Da tar jo ting plutselig litt lenger tid. Det gamle passet bildet lignet jeg ikke litt på meg selv en gang, så det er vel greit at det gikk ut på dato nå og må friskes opp litt.

 

Nå må legge igjen lukket og kommet meg på jobb.

Ha en strålende dag og drøm dere til sol og varme.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg