JENTER LETT LURTE OG GUTTER VIL ALLTID HA EN PLAN B

Jenter er enkle bytter for gutter og spesielt om de ikke klarer å si nei til en gutt Vi er enkle bytter spesielt om vi oppfører oss lekene og flørtende selv om det kanskje ikke meningen. Hvis det er meningen så er det for å sjekke om han vi syns er kjekke og ikke for å ligge med han første natten. Ofte skjer det. At man har sex med en gang. Etter hvert som tiden går, snapper, chatter, og han aldri vil finne på noe i ukene, kontakter deg bare når han er full fordi det er da han tenker på det. Da er vil han bare sex. Det er så forbanna irriterende at man blir leika med på denne måten. Jenter får virkelig feil oppfatning og tror han er interessert fordi han har holdt litt på deg med å små flørte litt tilbake på meldinger, snapp chat. Vært god truanes, men vipps så er det over. Kan ikke, men bare bli flinkere til å se at dette er bare sex og ikke noe mere. Vi jenter er fortsatt god truanes og håper det kan snu. Ender med at vi blir såret og han gikk videre å fant ei ny han kunne bruke i fylla og campe hos for å slippe og våkne en søndag morgen alene uten noen.

Sånne situasjoner hater jeg og jeg misliker de sterkt. Ikke så lenge siden en gjorde det med meg. Burde lært etter alle de årene jeg har levd. God truanes som jeg er å han sier han skjerpa seg og prøver å bli voksen. Bla bla bla. Går fem på. Ligger med han noen ganger. Spør om han vil date i uken, finne på noe annet en fyll. Han jatter med og engasjerer seg ikke selv. Kun meg. Til slutt går det opp et lys vår stor dritt sekk han er, så gitt han en kald skulder.

Jeg og da mener jeg at JEG fortjener og det gjelder ALLE jenter. Vi fortjener bedre en sånne suppe gjøker. Hjelper ikke være søt, snill og hyggelig. Vi jenter må ha en liten djevel i oss vi også. Den må vi finne og stå imot disse barnerumpe guttene.

Husker en gang han ringte på fylla vekte meg 02.45. Lite blid var jeg da. Poenget er at han spurte om jeg kunne kjøre han hjem. Jeg sa «nei.» også dere. Tenkt der at jeg lager tromme virvel. For jeg har vært avisende og kald. Da klarer denne smekke, kjekke og deilige gutten for det er han selv om det er litt låst og blåst med gjennom trekk i hodet hans og spørre om følgende.
« Kan jeg sove hos deg?»

Jeg tenkte kjapt, brå vendte på humøret til han. Fant djevelen og den harde Lisa i meg. Svarte følgende:
«Nei, jeg gidder ikke å være din back up hver gang du er på fylla. Du kan finne deg noen andre å ligge med.»

Denne lille historien jeg trodde skulle bli en fin kjærlighetshistorie. Den endte med PUNKTUM etter det svaret.

 

Så jenter og inkludert meg selv. Tror vi må bli strengere med oss selv og sette mer krav til disse guttene. Det er tjetting med hengelås, så de må jobbe litt og vise at de vil bare mer en sex i helgene som en plan b!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg