Kan du bli litt hyggeligere?

Jeg er en person som er opptatt av samfunns problematikk og det som skjer rundt meg. Jeg reflekterer over alt som skjer og hva som kommer til å skje. Det et ufattelig mange mennesker der ute som må rakke ned på andre for å få det bra med seg selv. Alle har forskjellige syn på og ingen er like. Det må vi akseptere. Jeg vil snakke for meg selv nå. Blandt min generasjon og min venne gjeng så blir jeg rakket ned på. Jeg blir hakket på og noen prøver å dra meg med i søla med de. Jeg har også den andre siden som prøver å løfte meg opp og pushe meg videre i livet. Det setter jeg mere pris på.

 

La meg ta mitt aktivitets nivå. For meg er det viktig ha en god helse. Jeg vil heller veie 64 kilo og ha en sunn kropp, enn å veie 67 kilo og ha en usunn kropp. Jeg vil så mye heller orke å gå til et topp punkt enn å slenge meg på sofaen og bli der. Jeg vil heller mester 25 kilo på knebøy i 3 sett en å ha svake bein. For en ting har jeg lært: “Visner beina, dør du.” Det sier vell sitt. Du det hjelper ikke å være sterk i overkropp når bena er svake. Det hjelper ikke å være sterk i armene når ryggen er svak. Vi bruker bena til så mye. Det er ikke ryggen som man løfter med det er beina. Jeg elsker å gå på ski, stå på ski, ut i naturen, gå turer, sykle. Eneste negative er at jeg ikke kan løpe og mye som hindrer meg i hverdagen fordi jeg har to føtter som er platt fot og som jeg må få sjekket.

Jeg elsker å klatre. Utforske nye ting og gjøre noe ting. Men for mange er det galt. Det et galt å ha det bra. Det er galt å legge ut en skryte snapp eller positiv snapp fordi da blir du hengt ut. Jeg får ofte kommentarer som:

“Blitt trenings narkoman?” (Jeg trenger bare 3-4 ganger per uke.)

“At du gidder å gå på ski. Så kjedelig.”

“Hater vinteren. Gjør ikke annet en å måke.” (Se på det som en trim).

“Jeg liker ikke sport.”

“Fortsetter du så kan du slette meg som venn.”

 

Den positive gruppen:

“Tommel opp.”

“Så flink du er.”

“Så deilig å komme seg ut.”

“Det så nydelig ut.”

 

Jeg kan fortsette å remse i vide og brede. Jeg blir dømt fordi jeg har det bra. Jeg blir dømt fordi jeg gjør noe bra for meg selv. Når jeg gjør noe bra for meg selv og er positiv så påvirker det andre rundt meg. Jeg får så lyst til å frese på videre. Bare pushe grensene. Selv om den negative og dømmende gruppen er der er jeg positiv i retur. Jeg bryr meg ikke om hva de sier. Om det hjelper for at dem skal ha dem bra med selv så… keep up the good work!

Jeg lever mitt liv og du lever ditt. Jeg er stolt av hva jeg får til og mestrer.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg