KJÆRLIGHET ER TRØBBEL I PARADISET

Føler meg så dum, er jeg som så dum som jeg føler meg. Jeg er så usikker, men er jeg så usikker som jeg føler meg. Jeg er så redd, men er jeg så redd som jeg føler meg. Jeg er såret, men er jeg så såret som jeg føler meg. Jeg angrer, men angrer jeg så mye som jeg føler.

Jeg begynner å tviler på valget angående kjærligheten. Jeg har jo blitt glad i denne gutten som ikke for så alt for lenge siden skilte stien fra. Kom et vei skille. Jeg så ikke meg og han om 5 år. Han er verdens snilleste, men også verdens dummeste. Men ingen er perfekte. Alderen som stopper meg egentlig, jeg bare klarer ikke å ha sex med han. Noe som stopper meg i gå dypere å finne ut om han god på bunnen. Han ødela faktisk min hygge kveld fredag med sjalusi som overhode ikke var noen grunn. For vi holdt ikke på lenger og var ikke på vei til å bli sammen. Takler jeg egentlig den sjalusien hans? Mulig det bare var en redsel fra han sin side, men han vil ikke snakke med meg. Jeg har prøvd, men han vil ikke se meg for han er redd for et negativt utfall.

Jeg har i tillegg en gammel flamme på tråden. 35 år. Litt mer min alder og 7 år yngre en han siste. Han er har 1 barn på 8 år. Mye av de samme hobbyer, interesser og syn på ting. Men der klarer kan jeg ikke være meg selv 100 % for han syns jeg tragisk, barnslig og nekter å forstå min humor. Han andre forstår min humor. Der kan jeg være meg selv. Samtidig så er jeg veldig trygg med han her. Han har jeg kjent siden jeg var 16-17 og vi har en fortid sammen. Tenker det er en grunn til at det ikke virket da, men kanskje det virker nå.

Kjærligheten skal jeg virkelig ikke forstå, jeg skal virkelig ikke forstå gutter. Jeg er på mange måter klar for å leve litt, men også klar for å slå meg til ro med en og da mener jeg EN!

Blir sånn elle melle deg fortelle.

Jeg er så usikker, redd og føler meg virkelig ikke selvsikker og nå. Står ved ei veiskille et stup som bare blir forlenget heletiden så jeg ikke skal stupe enda.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg