KJÆRLIGHETENS DAG BETYR IKKE MIDDAG FOR TO

Endelig er kjærlighets dagen her. Det har alltid vært mye snakk om par denne dagen. Kjærestepar. Men den kan like godt handle om venner og familie også. Flere som er single som tenker at denne dagen er stusslig og teit fordi det ikke er en kjærest/samboer/gift mann i hus. Men sånn er det ikke.

Hele dagen stammer fra middelalderen rundt helgen St.valentine. Hvor romantikk og kjærligheten oppstod gjennom en folkelig forestilling om at fugler lette etter og fant sin partner i midten av februar.

Dette har da tydeligvis inspirert gutter/jenter til å tenke ut sin utkårede. Vi har lært kjærlighets dansen til fuglene og fuglene som tydeligvis har kommet i historiebøkene om denne historien. Det er jo helt latterlig og komisk. Det skal ha gjort til idag vi disker opp med dyre middager, blomster og smykker.

Vi må tenke litt utenfor boksen. Vi kan gi blomster til familie og/eller venner fordi vi er glad i dem. Vise at vi setter pris på dem. Kjøp en blomst, spør om de vil bli med ut å spise eller bare dra på cafe. Trenger virkelig ikke være romantisk middag for to denne dagen. Det trenger heller ikke koste så mye penger. Kan like greit sitte hjemme med en god hjemmelaget pizza og en god film på kvelden med den du er glad i eller bryr deg om.

Jeg står for ostekake idag og tenkte å invitere mamma på kaffe og kake senere idag. Siden det er kjærlighetens dag og mamma betyr så ufattelige mye og “glemte” bort morsdagen så fortjener hun en blomst eller denne kaken. Hun har det siste året stilt opp i min største krise som overhode finnes og som er ubeskrivelige så hun fortjener å vite at jeg er glad i hun. Det kan jeg gjøre nettopp denne dagen i året.

Mormor kom med blomst å en liten lapp i går for kjærlighetens dag som er idag. De små tingene som gleder, ikke dyre julegaver til flere mangfoldig tusen.

Om du har en partner, god venn/venninne eller en i familien du vil prise denne dagen, så gjør det. Hvis at du er glad i noen. Tenker at det kan like greit være å gi en blomst til en fremmed på gata til en du setter pris på som står deg nært, som fortjener noe ekstra denne dagen.

Gi masse kjærlighet og hvis at du bryr deg om noen idag!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg