KLIMA ER PÅ ROCKE KONSERT!

Hei, mine søte lesere.

Her skinner solen idag og våren kribler inni meg. Det er kun desember. Hva skjer med vinteren, masse måking, kulde, ski føret, barn som lager snømenn og aker?
Klimaet i dette landet er virkelig merkelig denne sesongen.

Idag går turen en tur på røysa for verandaen er stapp full med rot etter jeg flytta ned i høst. Rakk aldri å tømme den før vinteren kom og tenkte at det kunne vente litt. Det kribler i magen etter å få verandaen på plass. Ikke minst få det hyggelig der ute, så jeg kan drikke vin og lese bok. Ha besøk av gode venner og ha det hyggelig.

Så om jeg tar litt nå og da på røysa eller miljøstasjonen som det heter så fint, så blir det tomt til slutt. Må ta det når jeg har tid.

En perfekt idag som det er sol og våren kribler inni magen. Senere idag tror jeg at jeg skal skeie ut å reise ned på burger king og spise meg mett der til middag. Veldig lyst på det. Jeg lastet ned appen demmes i går og det var kuponger. Penger spart det! Hvis man spiser der mye er det et godt tips. Veldig godt da og jeg er veldig glad jeg ikke har det i min by for å si det sånn.

Da skal jeg filosofere over kildesortering, klima og hvor vinteren er mens jeg nå skal fylle bilen og gjøre en god gjerning for meg selv og alle miljøbevister.

Ha en strålende dag, klem fra meg!

p.s Slenger ved et lite do bildet, så jeg kan fremstille at veggen bak ikke er så veldig pen, men godtar det. Håret er perfekt og sminken er perfekt, men valke magen er fremme og jeg driter i det.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg