KROPPEN HAR RAST BETRAKTELIG

Jeg håper ikke det virker støtende for noen fordi jeg vet mange sliter med vektnedgang av ulike årsaker også kommer denne lille pipestilken her og syns litt synd på deg selv. Jeg har som sagt før at jeg har aldri hatt god selvtilitt før nå de siste årene. Jeg ble bedre etter jeg begynte å trene og ha litt fokus på kosthold.

Poenget mitt her er at når man er syk så skjer det ting med kroppen. Den er ikke sulten. Matlysten er kraftig redusert og kan bli kvalm av å spise fordi det er for mye slim i magen. Jeg veide før jeg forkjøla med oppkast 62 kilo og jeg bar ikke fornøyd. Jeg kjemper for å gå gå opp i vekt. Jeg vil ha en vekt på 64/65 kilo fordi jeg er 165 cm overbakken. Jeg er ikke tilfredsstilt å ligger under 60 kilo selv om kroppen min er sunn.

Jeg veide meg i går kveld og veide 58 kilo. Jeg har rast ned mye på korttid. Det er skremmende hvor fort det går. Jeg vet at jeg muligens går raskt opp igjen, når jeg kommer i gang med aktivitet og mat innholdet øker igjen. Jeg syns det bare så skremmende å se at 2 uker med lite næring går så drastisk utover vekta og helsa.

Nå må jeg begynner å kommer igjen og komme dit jeg var om ikke mer. Orker ikke se ut som en kleshenger for å se det sånn.

Jeg vet man skal være fornøyd med den man er og alt det der. Det håper jeg du er uansett fasong og klesstil. Jeg håper du tar vare på deg selv og gjør det som må til for at DU skal nå dine MÅL. Det er viktig.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg