Kroppen min proppes med ekstra tilskudd og det er verdt det.

Reklame | Coop Mega Tights.no Proteinfabrikken.no Gymgrosissten.no

Jeg er så super fitt (not), men jeg er på god vei selv om jeg enda ikke klarer meg på diet kjøret. Jeg har failet mye og jeg har driti meg ut mye når det gjelder trening og kosthold. Nå har jeg endelig funnet noe som virker for meg, selv jeg fremdels er veldig glad i sjokolade. Jeg klarer endelig å beherske meg der også. Før jul lå jeg på en størrelse Medium og nå er jeg på en Small. Jeg er strålende fornøyd. Jeg spiser variert og sunt, men skeier også ut i blant. I tillegg til et variert og sunt kost har noen ekstra tilsettinger i kroppen i løp av dagen. Jeg vet mange er i mote det og skjønner overhode ikke hvorfor. Det er kun hjelpe midler til en bedre kropp, som man skal være stolt av og tørre og vise frem. Jeg vil heller veie 64 kilo og ha en sunn kropp enn å veie det samme og ha en usunn kropp.

 

Cratine er flott for deg som ønsker ekstra energi til musklene under trening. Jeg tar denne hver dag selv om jeg ikke trener fordi jeg om jeg dropper et par dager har jeg ikke samme utbytte på treningen som jeg ellers ville hatt. Kan bestilles her og virkelig å anbefale i hverdagen. Den er ikke den samme som på bildet, men er samme type creatine. Eller du får kjøpt det på coop mega.

 

Jeg er overhode ingen frokost menneske, men denne shaken er perfekt. Erstatter opp til to måltider om dagen, jeg tar den i ny og ned. Ikke hverdag. For har dager hvor jeg spiser vanlig frokost. Den gir det alle næringsstoffene du trenger i en 2-3 dl shake, bare se her og den finnes i sjokolade og vanilje. Begge er like god og best om du bruker melk til å shake den ut.

Denne bruker jeg for å bygge muskler og beholde masse. Tar en shake om dagen. Det er genialet er at du kan tilpasse mengden etter hvor mye trenger. Står på boksen, bare se her og den finnes i ulke smaker. Min favoritt er sjokolade.

 

Purpel burn er for late og tunge dager er hjemme. Den er effektiv, men den skal ikke tas for seint på dagen men kan være som ekstra energi boost til treningen. Denne må du ikke finne på å handle om du ikke tåler mye kaffe, fordi den inneholder mye koffein. Men er du nysgjerrig og ønsker å forbrenne fett kan du ser her. 

 

Avslutter min guide med en sånn dårlig kul og pump bildet av en liten kul. Sånn “Hei, se på meg.”

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg