KVINNER ER SEX SYMBOL FOR MENN

 

Jeg har ofte fundert på hvorfor menn tenker så ofte på sex, hvorfor de er så opptatt av sex og at tankene er basert sex i alle sammenhenger. Alt skal dreie som om sex. Det har seg sånn at ikke alle er sånn, men ofte veldig mange er sånn. Jeg føler det en brøk del som ikke er sånn i det hele tatt. Går det an å tenke på noe annet.

Jeg lurer veldig mange ganer på om menn i det hele tatt ser på kvinners personlighet eller om de bare fokuserer på kropp og tenker at hun der hadde vært digg å få liggi med. Hun der hadde vært digg å kaste rundt å senga og få satt på alle fire. Det er ålreit å bli daska på rumpa, men ikke til en hver tid. Det er ålreit å bli tatt på puppene men heller ikke til en hver tid. Er det sånn at munnen blir studert for å se om hun klarer å suge godt. Studerer de hvordan er kvinner gaper når hun spiser for å se om hun virkelig klarer å gape over en penis.

Menns tanke gang er veldig merkelig når det gjelder greiene der. Det liksom litt sånn når man prøver å skifte tema, så får man beskjed om å ikke snakke seg bort.

Ikke missforstå meg. Jeg er glad i sex, jeg er glad i å få nytelse men ikke hvor en hver pris. Jeg misliker menn som er så opptatt av sex fordi det er mye annet ved kvinne en bare underlivets kjønnsorganer.

Det er mye annet man kan prate om og finne på enn sex.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg