Legge seg under kniven og bruk restylane!

Nå er det virkelig mye oppstår rundt influcencerne om å legge seg under kniven. Jeg har overhode ingen problemer med å forstå at de gjør det. Er det ikke fornøyd med hvordan de ser ut, så la de få lov. Det er ikke våres kropper det går utover og jeg syns heller ikke det er dårlige forbilder. Det handler om dagens virkelighet at hvis man har penger og råd til å legge seg under kniven for å få store bryster og større rumpe, så må det være greit. Det er ikke alle som er interessert i å trene, men de kan trene for det om. Skjønner ikke hvorfor det skal være noe big deal egentlig.

Vi lever nå i året 2020 og det har vært en del av “naturen” lenge og “moten” lenge. Det er ikke lenger så stor skandale og legge seg under kniven. Vi må akseptere at ikke alle er fornøyde med sin kropp og ønsker å forandre på den kroppen man er født i.

Det blir som å sammen ligne født i feil kropp, for det skjer. Om en mann føler seg født i kvinne kropp og endrer det, så burde det være like feil som at en jente legger inn silikon og skryter av det senere. Grunnen til at det blir skryti av og postet rundt om i sosial medier handler om nå er det stolte av kroppen sin. Nå er de fornøyde og det må aksepteres.
Det er stadig noe hets rundt restylane, botox, operert nese, operert kjeve, operert ditt og datt. So what! Det er ikke våres kropp.

Hadde ikke jeg vært fornøyd med min egen kropp, så hadde jeg gjort det selv. Jeg har rynker i pannen jeg ønsker å stramme og det kommer jeg til å gjøre en dag jeg gidder å ta meg råd til det. Jeg ønsker ikke å eldes tidlig og jeg ønsker å se ung og fjong ut så lenge jeg kan. Vi lever bare en gang. Det er ET liv og det livet må nytes på hver vår måte, uten at noen skal hakke ned på det.

Når det kommer til ungdom, så er det ikke bare influencere de blir påvirket av. HALLO. Se på sosiale medier da, les i magasiner, se rundt deg på gata. De blir påvirket av kropppress uansett hvor de snur hodene sine.

Men jeg er skjønner poenget fra alle sine parter når det gjelder kropppress.

 • Jeg har min egne komplekser jeg også som jeg ikke er fornøyd med. 
 • Rynker i pannen 
 • Små pupper 
 • liten rumpe
 • mage flesk 
 • potet nese 
 • fødsels merke i panna 
 • fø flekker jeg ikke ønsker 
 • arr på bena jeg skulle fjerna 

Problemet mitt er at jeg irriterer meg over det hver enste dag, men jeg har lært å leve med det fordi jeg ikke har råd til å gjøre noe med det. Når det gjelder magefett og liten rumpe så må jeg bare trene det opp og bort.

Liten rumpe og lever med den. 

Lever med disse valkene hver eneste dag! innsett at jeg aldri får flat mage og six pack.

 

Lever med disse små melonene som på dette bildet er trøkt i en sports bh. ikke minst rynkene i panna før jeg en gang har blitt 30!

 

 

Kan vi ikke bare akspetere hverandre for den vi er og det uten å henge seg opp i hva andre gjør med kroppen sin, La oss være stolt av vår kropp vår egen og måte. Måtte noen ønsker å endre noe på sin kropp, så må det være opp til dem. Det fine med ting idag er det mange ting det er aldersgrense for å måtte gjøre. Personlig syns jeg det burde høynes mye til man blir 20 år for da er man mer voksen i hodet en hvis man er 16 og 18.

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg