LYKKENS DAG MED MINDRE DEPRESJON

I natt ble endelig klokken stilt. Det går nå mot vår, lettere klær, sommer, bikini linje og lange sommer dager. Det er godt nå etter en lang vinter. Jeg kan ikke annet en å glede meg å få orden på ute livet. Blir mettet av å sitte inne store deler av vinteren for ute fryser man store deler av vinteren.

Morgen trynet og det er erklært vår

Nå er det straks på tide og rydde bort på vinter tøyet. Spreke opp seg selv, garderoben og hjemme til sommeren. Jeg gleder til å kunne gå ut på terrassen i morgen kåpe med frokost og kaffe. Bare sitte der i stedet for inne. Endelig kan det luftes uten ordentlig ute det blir 10 minus inne. Men, men det er et menn.

Jeg får angst av homler, vepser og edderkopper. Det er vell det eneste jeg ikke liker nå i denne varme tiden. Før så ringte jeg alltid mamma for at hun måtte komme ned å drepe sånne ting. Jeg prøver å være tøff, men det gjenstår og se.

Titter ut og smiler for lysere dager

Det letter så innmari psykisk at det går mot lysere tider. Jeg kan bli veldig deprimert på vinteren. Blir lettere nedstemt, det skal veldig lite til noen gang før jeg gråter, ofte jeg ikke mestrer hverdagslivets gjøre mål. Ønsker mest å bare ligge i fosterstilling på sofaen.

Utsikten hjemme
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg