MATVANER- TRENING- EKSAMEN

Jepp, har sot i ansiktet!

Tenkte nå å fortelle litt om hva jeg spiser for å holde energien oppe og som er super digg. Det er enkelt, godt, raskt og ikke dyrt å handle. Bruker man enkelt av ingrediensene over flere dager, så blir det billigere. For meg handler ikke kosthold om at det skal koste skjorta og bli fattig for å leve sunnere å mer energi i kroppen. Det handler om å gjøre det billigst mulig å unngå all den små handlingen i butikken som enkelt kan føre med seg. Jeg som enkelt person handler store pakker i stedet for enkel porsjon for å få mer av ut pengene og har maten lenger. Butikken jeg handler mest på er Rema 1000. Jeg personlig syns de har mye billigere produkter en kiwi. Ikke minst rema 1000 sine egne produkter som er kjempe fine å handle.

Jeg har jo en tendens til å gå på repeat i butikken fordi jeg vet hva jeg går etter og hva jeg skal ha. Det blir på en måte slik at man aldri prøver noe nytt fordi jeg vet hva som er godt, bra og kjapt å lage. Vi mennesker er noen rare vane dyr.

Her har jeg frosne rotgrønnsaker som jeg har stekt i ovnen. Finnes i frysedisken. Jeg har den billigste biffen som jeg har skjært opp i strimler. Jeg har salat, sopp, og paprika som er surra i pannen. I tillegg bearnessaus. Den har jeg halvert smøret, kun melk og ikke en blanding av melk og vann også 1 ss creme fresh. Du kan fint bruke kylling eller hva du vil til dette tilbehøret.

Det som er så fint her er creme fresh har jeg til flere sauser, sausen har jeg i to dager når jeg lager opp, bare sper på med litt melk og nyter den dagen etter på.

Middag på ca. 20 minutter. Husk det du kutter opp av det grønne ser mye ut, men det krymper under steking. Dette metter og det metter lenge. Jeg får i meg tilstrekkelig næringsstoffer og et sunt måltid.

Jeg syns havregrøt med kanel er kjempe godt. Metter lenge og er sunt. Jeg koker den opp  med melk for å få i meg mer næring og kanel for smaken sin skyld. Med et glass melk ved siden av er det luksusmåltid.

Opphakket banan, epler og ca. en ss kesam med litt dryssing av kanel som setter mer smak. Kesam original er brukt her. Den med vilje er også veldig god. Kan også blande ut kesam med litt Fun light saft etter smak for å tynne den litt ut og for mer smak. Da blir det mer yoghurt konsistens. Det holder fortsatt med 1 ss.

Yoghurt med blåbær smak uten sukker. Kjøper 4 pakningen. Ha opp i en banan. Kjempe digg!

Eller så går det mye i rema 1000 sine mellom barer. Som kjapp mellommåltid på jobb, før trening, rett etter trening eller bare litt små sulten.

Steker også mye våruller med grønnsaker i. Kjempe godt og duppe i Sweet chili saus.

Spiser grove rundstykker, spekeskinke, agurk, paprika, tomat, melk, egg,

Bak fasaden så spiser jeg litt sjokolade og potetgutt. Brus uten sukker. Litt må man kose seg.

Fikk foresten også inne en trenings økt idag også etter skolearbeid og husarbeid. Fikk meldt meg opp til eksamen i går. Det har litt dyrt. Over 2000 kr pr dag. Skjønner ikke at det sant!
Trente bein i dag. Varma opp med 5 min gåing på 3% stigning og jogga 5 min i strekk på 3,5 % stigning. Deretter kjørte jeg ulike ben øvelser i super sett som jeg er så veldig glad i. Holder pulsen i gang og slipper unødvendig hvile. 20 sekunder og 10 sekunder. Kjører må repetisjoner som overhode mulig på de 20 sekundene.

Jeg kjørte knebøy med kettelbell foran, glude bridge med vekt på låra, rumpeløft, markløft med kettel bel, rett planke og side planke med side løft.

Ha en strålende kveld også håper jeg du har hatt en fantastisk dag.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg