Mennene sine ukontrollerte ereksjon

Menn og deres tanker er ganske fascinerende. Lurer av og til hvilket hodet de tenker mest med. Det oppe på toppen av nakken eller det hodet mellom bena. Det tror jeg kanskje ikke det vet selv til tider.

Av erfaring så er menn mer opptatt av sex og seksuelle tanker, enn det oss kvinner her. Hvorfor det er slik vet jeg ikke. De fantaserer mer en hva vi kvinner gjør. De drømmer og ønsker om det mest dirty ting i verden.

Sjekke replikkene demmes er så dårlig at de nesten blir bra og nesten til å dåne av. Altså finnes det bra sjekke triks lenger, for det kan jeg ikke tenke meg.

Jeg som kvinne hadde et par i min yngre dager, men opplever at menn ofte er rett på sak og har planer fra første sekund. Jeg er sikker på at de har analysert kvinnen med deres røngen syn opp og ned i mente før de sier: Hei.

Det er nesten umulig at man kan treffes og bli kjent før det er bang bang i sengen eller på en dårlig do på et utested eller fest. Det er om trent det første. Prøver kjøre bilen før man handler liksom. Det er ofte det er slik. Er ikke bilen god nok å  kjøre så var det bare en dårlig one night stand og sykt anger dagen etter på.

Ordet date og middag for det eksisterer sjeldent lenger. Nå er det netflix and chill.

Menn for jo en ukontrollert ereksjon bare av røntgen synet sitt før de i det heletatt har snakket med kvinnen. Ukontrollert ereksjon av heftig klining. Ukontrollert ereksjon av spooning på sofaen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg