MIN MENING RUNDT KORONA VAKSINERING + GÅRSDAGEN

 

Winter wonder land

Nå er det jaggu meg helg! Jeg er like glad i fri helg som arbeidshelg og ikke nok med så sjekket jeg kalenderen min og det viser seg at jeg har en skikkelig lang helg. Skal ikke på jobb før onsdag. Nå skal jeg virkelig få tatt meg i nakkeskinnet og skrevet den moderne teksten. Måtte spørre læreren om det for jeg var helt på tur. Trudde jeg skulle analaysere også lage en konklusjon om nå tid. Det viste seg at jeg skal skrive teksten som jeg vil. La fantasien strømme på. En ting er sikkert at hadde jeg ikke kjøpt faget og fått på eksamen at jeg skal skrive en moderne tekst. Hadde stryki tvert på nytt og det ønsker jeg ikke.

I starta jeg dagen med å fjerne snø. Hadde jo trossalt kommet en del. Dro jeg videre på jobb (som om det skulle være unormalt), men sjefene diska opp med is til lunsj. Det var digg og en herlig fredag. Jeg må ærlig innrømme at jeg er ganske metta av munnbind og visir på jobb. Er en drøm å komme ut. Tror ikke noen setter mer pris på frisk luft en helsearbeidere om dagen. Det virker som dette viruset roer seg ned nå som vaksinen blir skyvet ut i hyppig bulker. Skal du ta vaksinene? Syns du det tar for lang tid?
Jeg syns det tar kjempe lang tid og begynner å bli utålmodig som veldig mange. Vi har jo holdt på et år og når først vaksinene kommer så tar det votter og vinter i hver eneste kommune. Burde vært mer effektivt ut i til byene.

Nå har regjeringen bestemt for en liten stund siden at det er opp til hver enkelt kommune og bestemme restriksjonene. I tillegg vil kommuneoverlegen oppheve påbudt med munnbind. Har de glemt at det kommer en vinterferie her og at det fortsatt er veldig mange i risikogruppen som er vaksinert. Selv om man blir vaksinert så betyr det ikke man ikke smitter andre. Kan fortsatt være smitte bærer. Men til slutt må vi bare stole på regjeringen og kommune overlege, eller må vi det?

Dro å trente bein økt etter jobb i går pluss løpe intervaller på 1,5 % stigning. hastighet 9. Kjørte 30 sekunder og 10 sekunder. Hyppig intervaller på 16 runder. Det er så gøy.
Ben økt: Knebøy med kettelbell forann. Bulgarisk utfall med manualer. Hip trush med vekt. Alle disse øvelsene med ble kjørt med 10 x 3. Tok jeg litt maskiner etterpå (ikke husker navnene på).

Jeg varmer alltid opp dynamisk. Det er så deilig å ta tøye øvelser med noen få repetisjoner for å bli god og varm i musklene.

Så toppa jeg det hele med brøyting av snøras og brøyte kant før jeg kom meg inn. Jeg avslutta dagen med 14 400 skritt og var god sliten i kroppen. Endelig fikk jeg tømt kroppen ordentlig. Det er litt godt innimellom det også.
Husk måking en trim det også.

Dagen idag vet jeg ikke helt hva bringer, må i allefall få unna noe jobb. Har jeg lyst til å kjøpe maling til gangen en fin grønn tone som passer til den brune trappa. Så snakka mamma om noe pizza her i kveld. Blir en rolig lørdag, men det er deilig det også.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg