MINE FORBILDER OG ET FORVRENGT SYN PÅ KROPPEN

Jeg har hele livet mitt ønsket meg en annen kropp. Jeg har hele livet hatt noen forbilder og sett på kroppen demmes og tenkt damn sånn vil jeg se ut. Når jeg så meg i speilet var det slik jeg så meg selv. Når jeg gikk bort fra speilet, så ble jeg skuffet. Jeg så jo ikke sånn ut i de hele tatt.

En av drømme kroppene var denne stjernen. Kunne ha en sånn kropp var drømmen.  Flat mage, smal midje, slanke bein og et perfekt utsende.

Jeg hadde en annen drøm og kunne se ut som shakiara og danse som shakira. Jeg stod alltid i speilet og drømte meg bort. Prøvde å danse som hun. Stramme inn magen og hadde lite håp om at jeg bare ble som hun.

Jeg hadde også en ør liten periode hvor jeg kunne som baby spice. Liten, søt, smart med et ør lite snev av dumhet.

Vi alle har nok hatt noen forvrengte forbilder. Vi alle har hatt noen å se opp til som vi aldri nådde opp til.

Jeg har de 2 årene lært og akseptere kroppen min som den er. Jeg er 29 år og nå. Det betyr jeg ikke aksepterte kroppen min før jeg var 27. Det er mange år hvor jeg har trudd jeg var tykk og feit. Lubben og bollette. For mange valker her og der. Disse fett her og der. Brude brukt botox og restylane. Større pupper og mer sprett rumpe.

Nå har jeg skjønt at jeg er i topp form, kroppen er topp, jeg har fått utdelt denne kroppen her og den skal jeg leve med resten av mitt liv. Den bare er sånn. Kan trene for å forme den, men det stopper der.

Perfekt uansett. Ingen er uperfekt. Alt er perfekt i mitt liv og ditt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg