MISLIKER SHOPPING – JEG ER SÅ KRESEN

Jeg har den siste uken etter jeg tok abbort følt at jeg ikke har vært meg selv. Det har liksom ballet seg litt på og vært blid når jeg må. Inni meg føler jeg meg mørkt og kanskje trist. Føler ikke for å snakke med så mange etter jobb og holder meg for det meste for meg selv. Svarer kun viktige telefonen og de jeg føler for å prate med resten svarer jeg ikke. Jeg kommer meg på jobb og trening. Da er målet mitt for uken nådd.

Denne dagen har jeg fokusert på gjøre noe som gjør meg glad. Jeg fikk et gave kort til jul som jeg har brukt opp på klær. Veldig fint antrekk, kan godt legge det ut noen ønsker det. Sleng inn en kommentar på det og jeg gjør noe med det. Var i byen med mamma, veldig koselig det. Gikk en runde på senteret og myset litt. Veldig mye fint, men veldig mye som ikke er min smak. Jeg er fryktelig kresen når det gjelder mote og interiør. Jeg vet hva jeg vil ha når jeg ser det og om jeg ønsker meg noe tenker jeg nøye igjennom, ser det for meg kanskje drar å ser på det i butikken om de har det der. Jeg kan se på en topp eller buse, prøve det og legge det tilbake for å forlate butikken. Jeg tenker alltid over kjøpene mine, fordi jeg gidder ikke bare kjøpe for å kjøpe. Jeg planlegger inni hodet mitt hvor et møbel kan stå, hvor passer det, hva kan jeg ha rundt det på veggene osv. Sko prøver jeg og ser for meg antrekk jeg kan bruke til de, er de fine på, gode å gå gi, men jeg trenger ikke kjøpe de for det. Jeg må være sikker på at det ikke er bom kjøp.

Det jeg kjøpte idag falt jeg virkelig for med en gang og ble med hjem. Prøvde en beige bukse som var veldig fint. Blomstrete fin over del først i str medium, men den syns jeg ble for slaskete uansett om jeg hadde den over buksen eller nedi. Gikk ned en str til small og følte meg fantastisk og den satt som et sexy undertøy. Det er ikke lett. Jeg bruker stort sett medium, så jeg har vell krympet med alderen.

Var innom og kjøpte nye kake former idag for jeg ville bake. De andre springformene hadde jo tatt kvelden. Jeg kjøpte et sett 3 med tre stykker i. Genialt. Hadde kjøpt inn til oste kake. mmm! Beste jeg vet. Enkelt å lage, men stivne tiden tar tid. Ikke bare. bare å støpe en kake. Oppskriften jeg har er helt himmelsk god. Fant en gang en oppskrift som jeg har gjort om til min egen vri.

 

Når jeg kom hjem stod det en liten blomst på veggen. Med en lapp med fine ord fra mormor. En fantastisk dame. Koselig tanke som varmer et hjertet. Blomster og hyggelige overaskelser aller alltid i smak. Blir glad inni deg og vet at noen bryr seg om deg.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg