MITT TRENINGSMÅL OG DERFOR TRENGER JEG

Sterk kvinne

Veldig mange av oss bruker store deler av fritiden på treningssenter og jeg er en av dem. Mange bruker alt fra 30 minutter til 3-4 timer av dagen sin der. Det jeg syns er så fint med det er at jeg ser alle mulig mennesker på en positiv måte som prøver, alt fra unge sprek mennesker til eldre pensjonister som driver i sett eget tempo for holde mobiliteten i gang for å hente helsegevinster.

Husker en gang satt jeg i front foran speilet og skulle ta skrå benk. Da kommer det en pensjonist bort å sier “Jeg gjør det bare for gøy.” Så herlig menneske. Han gjorde de ikke fordi han måtte, men fordi det var gøy. Det tenker jeg er noe å huske. For det var en positiv setning fordi det er veldig mange som trener fordi dem må av ulike årsaker, men det går an å snu den tanke gangen til at det gøy.

Jeg personlig trener fordi jeg henter helsegevinster, på grunn av ryggen min som har skeiv ryggrad slik jeg stabiliserer muskulaturen og senene rundt der, i tillegg syns jeg det er gøy. Det er gøy å teste kroppen, gøy å prøve å noe nytt etter hvert, det er gøy å utfordre seg selv og ikke minst havne uten for komfortsonen for å komme videre.

Trenings stang
Perfekt å bruke til biceps crul, skuldre, nakke

Ingen er like og det er bra. Vi alle har ulike mål og meninger. Det er det som er veldig fint. Tenk hvis alle skulle vært like da? Da hadde alle sittet med rumpa på rema 1000 og smilt til alle som hadde fri hele dagen eller Norge hadde kanskje ikke vært så fint som det er i dag. Det er godt vi ikke veit noe om det.

I går hadde jeg en økt på rygg, skuldre, nakke, triceps, biceps og bryst. Det var så godt. Sto foran speilet å følte meg fin. Litt i bakgrunn og litt i front. Kroppen gir progresjon med jevne mellomrom. Jeg har drevet den siste måneden med styrke x 4 i uka, en intervalløkt og en utholdenhets økt. Jeg må redusere litt fordi jeg forbrenner for mye i forhold til hva jeg får i meg. Så må gå ned på cardio trening. Jeg syns cardio er kjempe gøy. Det er gøy å løp og teste seg selv der. Jeg har et langt siktig mål og det er en gang å kunne klare 5 km på litte granne stigning. Innen sommeren er målet.

Inne kos

Nå koser jeg meg inne i herlige snøvær med kaffe, fyr i ovnen, skal gjøre en liten innlevering for hvor jeg skal modernisere Karens jul av Amalie Skram. Hvem ville Karen vært om historien hadde blitt skrevet i dag? Så skal jeg på jobb etter hvert. Tiden går så alt for fort på formiddagen. Så får bare lukke dette dyret av en data og reagere. Jeg jobber forresten med noe kult som blir postet til uken en gang.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg