NÅ MÅ DU HØRE PÅ ERNA SOLBERG!

Nå er det for mye klaging og sutring. Det er så mye sutring at jeg nå må si i fra. Nå skal du holde kjeft og tenkt deg om litte granne.

Jeg blir sint av at du i det heletatt tenker på å reise på hytta i disse tidene. Tydeligvis verdens undergang for deg at du ikke får hatt tradisjonen din der i påske. Veldig trist for deg.

Jeg blir sint på deg som vurderer store fester og i det heletatt tenker på alkohol i disse dagene. La det være. Så avhengig kan du virkelig ikke være. Skjerp deg.

Jeg blir sint av at alle som vil stå på ski og går ski klager over at det ikke går Ann nå. Det heller er ikke verdens undergang.

Jeg blir sint når noen skal bryte sin karantene og ikke holder seg inne. Det er stor smittefare ute.

Jeg blir sint når sånne som deg ikke har dette seriøst nok. For det er alvorlig. Det er en grunn til at statsministeren og fhi snakker så ofte og setter så stenge krav til oss. Nå må vi ikke være så forbanna vanskelig. Om du ikke har eller ikke gidder ikke høre på stoetinget til vanlig. Syns jeg du skal gjøre det nå!

Jeg skjønner det kjedelig, trist og deprimerende å ikke ha noe særlig kontakt med folk. Jeg skjønner deg et kjipt og ikke kunne gjøre som du vill.

Jeg og mange andre setter vår egen helse til side og hjelper de som trenger deg i helsesektoren. Mange jobber ekstra skift for å redde og ta vare på flere 100 syke mennesker daglig. Vi kan bli utsatt for smitte daglig og denne typen smitte kan forekomme og den har allerede kommet mange steder på flere sykehus. Det er beintøft. Vi er kjempe redde for å bli syke for det ødelegger så mye.

Det er mye du kan gjøre for å ha kontakt. Kan facetime for eksempel. Skjønner det ikke blir det samme men er en god løsning nå. Nå må kreativiteten frem og bli løsnings orientert.

Nå må du våkne og høre etter! Nå kan vi ikke være trange i nøtta eller vanskelig! Om du liker det eller ei, så må vi. Dette er så alvorlig og kanskje du ikke bryr deg om dine nærmeste, men jeg gjør og veldig mange andre gjør. Jeg vil ikke følge min mormor eller mamma kanskje til grava eller ikke få besøke på sykehuset om de havner der. Det er grusom og sårende tanke hvis jeg måtte sitte her om de ligger i respirator på sykehuset. Prøv å forestill deg det du som ønsker å dra på hytta, ikke klarer å holde deg hjemme eller ha en fest.

Skjerpings altså!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg