NETT TROLL


Det er så mange som er så tøffe bak en skjerm. Det er så mange som da tør å slenge drit og komme med anmerkninger på alt som skjer. Alt fra en stor til liten feil.

Skrivefeil er en ting. Det før de fleste med seg og må nevne. Er det for å fremstille meg som dum ? For det handler faktisk om at det hender jeg skriver innleggene på telefonen og da er det ikke alltid stavekontrollen er med meg. Det går ofte fort i svingene i natt daglig liv.

Blir liksom analysert fra topp til to. Det er alltid en haters der ute og en som er tøff bak skjermen.

Ikke bare det. Veldig flinke til å skrive negative ting i et kommentar felt. Jeg bryr meg ikke, men jeg blir litt sånn at om det ikke er en positiv ting å komme med eller en seriøs mening. Da trenger du ikke sitte å være tøff bak skjermen.

Jeg leser aldri over innleggene etter jeg har skrevet dem.  Jeg tenker positivt og bryr meg virkelig ikke. Sikkert bare sjalusi eller noe.

4 kommentarer
  1. Bry deg ikke om det. Jeg hadde en hel tråd på kvinneguiden som kritiserte bloggen min fordi det sikkert bare var ei dum kjerring som prøvde å blogge om ting ingen andre enn kjerringer var opptatt av. Hallo! Bloggen min heter Kjerringtanker. Hva forventa de?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg