PENIS STØRRELSEN ER VIKTIG

God Morgen Norge

Penis størrelsen var et viktig tema allerede før vi startet med sex. Det handler om at mange begynte å snakke om penis størrelsen etter å ha ligget med noen eller typen sin. Siden har det i grunn fortsatt.

Vi er opptatt av størrelsen for på penisen. Det er alltid et tema om man har ligget med noen. Da kommer alltid spørsmålet ” Var den stor eller”

Størrelsen på penis har jo selvfølgelig noe å si. Du skal jo merke at den er inni deg og at kjenner stimuli. Så er det mange som har liten penis, noen har stor, andre har liten og tykk og noen er lange og tynne.

Det er jo litt kleint og halv rart om du har dratt med deg en gutt hjem eller driver av med en som er her så kjekk og deilig at du smelter hver gang du ser han. Så skal samleie inni bildet og den er liten for forventningene var noe annet. Kan være turn off i seg selv. Da hadde jeg blitt skuffa vært fall.

Det blir litt av det samme om jenta ser ut som hun har de puppene og den kløfta. Så tar hun ha b-h og det er mindre fordi det var både innlegg og push up på en og samme tid. Der kom de små puppene fram.

Det har jo egentlig ikke grunn ikke noe å si, så lenge han vet hvordan han bruker den.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg