Reklame blir missbrukt på det vi klikker på

Jeg kjenner jeg blir litt oppgitt over dette temaet med reklame på Internett og jeg skjønner egentlig ikke hvordan det kan være programert på denne måten. Har du tenkt over at når du klikker på for eksempel en reklame for brus eller sko, så er det som kommer i bannerne over alt hvor du leser. Det kommer ikke opp nye nytt før det har blitt brukt en ny reklamelink som du har vært inne på.

Selv om jeg har sett på barnevogner så betyr over hode ikke det jeg interessert i å få det proppet opp over alt som en anbefalt reklame for meg. Det er da mye annet spennende jeg annet kunne tenke meg og se og eventuelt klikke inn på.

Det hele handler vell egentlig om at de ønsker salg og de tar seg sikkert betalt for klikk ved å pøse ut på sidene bare fordi vi har vært inne på siden demmes. Jeg kjenner at det er ikke greit, det som jeg skriver: Selv om jeg har vært inne så betyr det ikke at jeg ønsker reklamen demmes 3 uker i etterkant!

Jeg syns faktisk nettsider/leseren burde bli bedre programmert for at det ikke skjedde, men at det kom opp noe nytt.

Reklamens verden skal virkelig ikke være lett å løse og knekke koden til for å bremse det litt, for alt de ønsker jeg SALG; SALG SALG!

 

Jeg personlig syns det er veldig irriterende og til tider provoserende.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg