RESULTATET BLE BRA

Jeg startet med en tortur for hår mitt og fant ut av jeg ville lysne det litt. Håret mitt er veldig enkelt å få ødelagt og blir veldig raskt tygge gummi. Jeg valgte å ikke lysne det med striper for de hettene som følger med i pakka er virkelig ikke bra for håret. Det sliter så sinnsykt. Jeg klarer ikke teknikken med hjemme folie og striper på den måten. Gå til frisøren om du skal stripe selv.

Jeg har opp igjennom livet mitt ødelagt håret mitt flere ganger med farging frem og tilbake. Alt fra hel farge til striper, til hair exteions. Jeg har vært så ødelagt at jeg nesten har vært kort på håret og extension gjorde meg skinnet i små striper enkelte partier i hodet. Jeg bestemte meg plutselig en dag for å la det vokse. Bli friskt og være slik en stund for å få det bra igjen.

Det tjente jeg på når jeg farget det nå. Da slapp jeg å miste mye hår, jeg slapp å få tygge gummi hår og jeg slapp å få slitt hår.

Jeg har tatt en farge til fordi det var en del orange skjær i det og det ville ikke lille sjampoen mestret å tatt. Det handler om at jeg har for lite pigmenter av noe slag i håret.

Nå er det endelig bra. Jeg er litt overkant lys, men heller det en å være påske gul og kan tone det ned med lille sjampo over en liten periode. Da får jeg det silver etterhvert.

Er det noe jeg er god på er det hår.

Sjekk forandringen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg