RUSSEN MÅ SKJERPE SEG!

Russen skal snart ut å rulle, drikke, pule, spy og sloss. Russen skal snart herje rundt i gater natten lang. Russen skal snart ut å dra knuter så lang lua er. Russen skal snart ut å få sitt navn printet på en rød, blå eller svart lue. Rusen skal snart ut å for å forsøple og dra på en haug med russe treff.

Russetiden er ikke som det en gang var. Russen tiden har forandret seg mye opp igjennom årene. Når jeg var russ i 2009, så var det ikke noe som helt rulling eller russe navn slipp. Da var man møte opp på en felles plass med vrengte bukser og vrenge de tilbake sammen på en plass med alkohol og festing. Skulle feire at russetiden var i gang, knutene skulle tas, russe treff skulle bli kule og minnene skulle lages for livet. Til slutt skulle vi drite oss i et tog foran en lang gate med mange ukjente mennesker vi skulle vise oss frem til.

Nå er det ikke vrenging av bukser lenger. Det er russe slepp det heter nå. Skal sleppe flere navn gjennom et helt år. Gruppen møtes hjemme hos en person for det skal slippes på et spesielt klokkeslett på en spesiell dato. De starter jo om trent denne tiden i første klasse på videregående.

Russen bruker i dag så mange på penger på buss/bil. Flere typer gensere med ulik skrift for å fremme navnet på bussen. De skal ha penger til sjafør fordi det er rulling hver eneste dag. Før var knapt rulling i helgene. Knutene skal tas, festing på alle russe treff, sex i buskene for å få en kongle i lua.

tillegg skal det påkostes noen til å lage de feteste russe låtene for magen tusen.

Det koster tydeligvis mer å være russ idag en det gjorde for 11 år siden. Jeg klarte meg fint med en bukse, en genser og et navn. Et par gode hjemme fester med den russen gjengen jeg hang med. Nå er ikke det nok lenger.

Nå skal butikkene tømmes for kondomer og klamydia blir en stort tema. Tror det er den største tiden på året jeg faktisk leser om flest voldtekter, mest voldt, mest herjing, mest doping.

Dette er for å feire at skole gang er ferdig, nytt liv starter, veien går videre til nye høyder. Gå ut å nyt tiden, ha det gøy og ikke føl presset. Ingen skal presses til noen ting og ingen skal holdes utenfor selv om noen ikke råd til alt. Ta med venninna de eller kompisen din som ikke har råd til å bli med på buss/bil og rulle litt. Fordi alle skal bli inkludert denne tiden. Det er en tid for gode minner skal skapes som man kan sitte å le av om 40 år.

Dette var russe låta i 2009. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg