SÅ MYE GLEDE I LØP AV EN HELG

Sennepsgul genser
Morgen idyll

Den helgen har gjort meg til at gleder meg til ny uke faktisk. En ny fantastisk uke med mange nye muligheter og utfordringer. Helgen er alltid koselig den også og denne helgen har jeg innlosjert meg delvis på jobb. Koser meg glugg i hjel. Fine mennesker jeg møter daglig og for jobbe med. Glede andre og gi de mestringsfølelse. Hjelpe de som trenger det. Finnes da ikke noe bedre jobb.

La meg starte med i går, altså lørdag. Våknet jeg opp og til en perfekt melding om hente pakke. Har nemlig bestilt meg treningsklær. Motivasjons klær som jeg kaller det når jeg bestiller noe nytt. Det er alltid en glede og gir kroppen en ekstra boost. Jeg koste meg hjemme med litt fyring i ovnen, frokost i form av proteinshake og en mellom bar, ikke minst det viktigste av alt. En kaffe kopp. Etter å ha funnet trynet i sminkepungen og finni kroppen i klesskapet, spant jeg ut for å hente den. I tillegg glede jeg mamma med masse produkter jeg ikke bruker som jeg egentlig skulle kaste. Det var gledens dag. Da kom det til bytte og ikke havna i søplet som da er sløsing med penger. I tillegg fikk jeg en pakke til som er mer vår klær. Lønner seg å handle på tilbud. Jeg elsker i allefall salg.

Treningsklær
Me love!

Må jeg bare fortelle at jeg elsker disse skoene her og spesielt for meg som er delvisplattfot. De kjempe gode og ha på foten, støtter godt og varmer godt. I tillegg er det en liten bue inni skogen som støtter fotbladet. Helt konge og får ikke vondt i bena i det heletatt. De passer jo til alt fra jeans, kjole, utebukse etc.

smitteutstyr
Tar det på avlor!
Vintersko
Må bare fortelle at jeg elsker disse skoene her

I dag stod jeg opp klokken 9. Fikk i meg kaffe, gjort litt skole som i form av en innlevering om samisk og moderne kultur og språk. Frokosten i dag ble et kokt egg, et halvrundstykke med spekeskinke, proteinshake og selvsagt kaffe. Nå sitter jeg egentlig å bare fyrer og koser meg med tv. Slappe av før en ny arbeidsdag. I morgen tidlig trer det inn på siste innspurt av arbeidshelgen. Det er faktisk mandag i morgen som betyr treningsdag.

Bare en avslappet modus

Morgen dagens trening skal bestå av løping med stigning og styrke på overkroppen. Det blir super sett med triceps, biceps, rygg, nakke, skuldre, bryst, rygg og mage. Det er fint med super sett når man ikke trener hverdag for å få bedre utbytte av øktene og får vært igjennom mye på kort tid.

Håper du har hatt en fin og koselig helg.

Lisa 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg