SHOPPING OG BEGLODD

I går var jeg på et litta shopping tur med ei vennine. Kjempe koselig. Dro til Rustad, coop og innom burger king på veien hjem. Måtte fete seg opp litt! Viktig det. 17 mai planen ruller og går å jeg prøver å få det hjemme koselig til denne dagen og resten av sommeren.

Min handle liste i går.

 • Gardiner
 • Lysslynge
 • Service
 • Serveitter
 • Lys
 • Voks duk

 

Jeg må fortelle angående denne handle turen på coop for å kjøpe service. Etter mye fjas og latter med sakte rulling av denne vogna for å ikke knuse noe på veien til kassa, så kom vi omsider bort til dette pakke bordet. For det første reagerte jeg på at de ikke hadde PAPP POSER når. Tror de det er så jævlig enkelt og trygt å bære dette i en plast pose. Men nok om det.
Stod der å pakka og klødde oss i hode for å pakke inn dette så det ikke knuste. Sånn som vi holdt på, så kan du tenke at folk glante pga fnising og latter. Snakk om to fjåse hoder på tur. KLEINT! HAHA!

Alt det fikk jeg tak i på to steder. Kjempe fint! Bakte også kake går. Verdens beste, men kremen har jeg ikke lagt på enda da. Ta deg i dag eller i morgen. Så nå kan jeg rulle inni neste uke. Skal bake en kake til til 17 mai.

Jeg har fått hengt opp gardiner på verandaen og det ble veldig hyggelig og koselig. Setter pris på koselig ute dager hvor man kan slappe av fordi jeg har gjort det så fint. I tillegg litt mer hyggelig når jeg får besøk. Kan legge ut bilder om du ønsker det. Så kan du få se!

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg