SINGEL- TOK GREP Å HANDLE LEKETØY

Sexlivet mitt er ganske mørkt om dagen. Det er så mørkt som i kjelleren det. Da er det ganske mørkt. Jeg har tenkt at siden jeg er singel, sex leketøyene under senga er godt brukt, så måtte jeg faktisk revurdere og kjøpe noe nytt.

Vi trenger stimuli. Vi trenger nytelse. Jeg trenger stimuli og jeg trenger nytelse. Siden ingen vil ha meg og jeg ikke finner den “rette” så tar jeg saken i egne hender som jeg gjør ofte fordi det er vanlig, naturlig og helt fantastisk å kjenne sin egen kropp. Så lenge man vet for G-punktet er, så sier jeg kjør på.

For meg er det ganske naturlig å prate om sex. Det skal ikke flaut, kleint, kall det hva du vill. Det er så naturlig. Det naturlig å stimulere seg seg selv med en dildo oppi musa. Det naturlig å ta dusjen i dåsa. Altså, havet er stort.

Jeg har kjøpt meg nytt leketøy og er drit stolt av det. Jeg sliter litt med å finne noen som passer meg og passer mitt understell for alt er ikke stort der nede og mange leketøy blir for store både innvendig og på klitoris.

Trenger ingen man når man kan handle etter sine behov på interntett.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg