SJEKK FORANDRINGEN- BLI NY

Min mote

God formiddag dag fine du. Klokken er nå 10.27 og jeg har vært oppe noen timer. Startet dagen med en lege time for å ordne prevensjon, da jeg ikke klarer flere graviditeter og ønsker kanskje å finne meg en partner uten å bli redd for og bli gravid. Kunne selvsagt brukt kondom men den kan sprekke.
Har brukt p-sprøyte før uten noe problem eller jo vent.. Eneste problemet var at jeg fikk litt uregelmessig mens når jeg sluttet på den. Tok en god del måneder før den stabiliserte seg. Legen fortalte meg at om jeg ønsker barn, så kan ta opp til et år før kroppen godtar svømmerne. Det er relativt. Per nå ønsker jeg ikke barn. Vil leve litt og nyte livet litt. Føle meg litt fri!

Jeg har gjort en stil forandring. Hold deg fast for det skulle virkelig ikke bli så ille. Jeg har vært sånn nogenlunde lys fra før av. Dro i går og kjøpe hårfarge fordi jeg ønsker å tone det litt opp. Litt lysere. Så jeg kjøpte deepend blondering 2-4 nyanser, som jeg har brukt i min ungdomstid. Det er ikke den sterkeste en gang. Hun i butikken lovte meg at jeg ikke skulle bli helt platina blond eller orange. Flaks at jeg tok med en lilla shampo på kjøpet for å si det sånn.

For jeg ble BLOND og jeg ble ORGANGE i enkelte partier. KRISE! Nå driver jeg med operasjon redd hår før jobb fredag.

Brukte den i går i 15-20 minutter med en kur på 20-30 minutter. Pluss farging. Bruket opptil to timer på håret mitt i går kveld. Ny runde idag.

Det er selvsagt deilig med litt hår pleie også. Litt spa hjemme for hår.

Deilig med litt fornyelse nå mot sommeren.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg