SJOKKERT OG IMPONERT

God morgen fining. Klokken  er nå 05.21 og tror det eller ei, men jeg sov fantastisk godt i natt og deilig å våkne av seg selv før vekker klokken. Idag har jeg farlig god tid på morgen. Den skal jeg nyte med en god kopp kaffe.

Klokken er 05.26. Så på tide og stå opp vell.

 

Klokken er nå 05.31 og kaffe  er satt på.

Klokken 05.41. Fant jeg endelig en behagelig buske for morgen, ull sokker og ulltrøye. Det snør vist her idag og en 6-7 minus. Jeg skal ikke fryse av meg leppene mine for å se bra ut på morgen altså. Skal skifte etter på uansett og rett hjem etter jobb. For jeg har nemlig hatt tid til å se at jeg har veldig kles vask. Trodde ikke jeg hadde så mye, men når jeg ikke finne noen gode sokker eller truser og alle bomullstrøyene jeg bruker på jobb er i kurven. Er virkelig treg på det der. Vasker sjeldent før det renner over.

Klokken 05.47 endelig kaffe tid

 

Klokken 16.14. Nå mangler jeg bare å pusse tenner. Altså jeg kan ikke ha så god tid som dette her jeg. Nå har jeg får god tid og kommer til å glemme meg selv ut av den døren som jeg pleier. Jeg kunne spist frokost, men over hode ikke sulten. Det er jeg aldri på morgen. Nyhetene ønsker jeg å spare til kaffe  på jobb. Rutine menneske som jeg selv tror at jeg er. Nå sitter jeg her å blomstrer.

Har over gått meg selv med en snodig flette i hodet. Det må være en kunst å få til det der på egen hånd ordentlig. Det har jeg aldri fått til. Bare fletta på feelingen baki der i blindet. Må være en egna fingre for å klare det kunst verkert. Er veldig fint når det blir ordentlig gjort.

Men spiller Ingen rolle for jeg skal ikke se meg selv i bak hodet og får kommentarer at man er fin på hodet uansett. Selv om det kanskje ikke er ment slikt.

Klokken 06.52. Rakk å skrive ut min menning om sex på Facebook og pusse tenner. For nå må jeg reagere igjen.

Denne morten har jeg virkelig over godt meg selv altså. Jeg kler virkelig ikke å ha så god tid på morgen. Men hadde jeg tenkt at jeg kunne sovet en timer lenger så forsover jeg meg gjerne, så var jo bare å få den lille rumpa si opp fra den bløte, myke og varme senga.

Da ønsker jeg deg en kjempe fin dag!:)❤

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg