Sjølgod, søvn, rotet bryn, rynker og serie.

Helluooen på deg! Gud så deilig å stå opp idag til en nydelig rund og gul sol. Litt friskt i være men sola er ikke ofte man ser. Jeg stå opp kl 09.30 da ringte alarmen. Var greit å få noe ut av formiddagen før jeg skulle på møte. Så jeg brukte godt tid på ordne meg, trakte kaffe og spilte litt på telefonen. Har noen spill jeg bygger på og bruker tiden jeg har til overs på det og serier. Høres helt latterlig ut når jeg skriver ned det og forteller dere det. Akkurat som jeg ikke har andre ting å gjøre. Men jeg er fiklette person. Har alltid noe i fingrene uansett. Eneste angen jeg ligger ordentlig stille uten å fikle er når jeg sover. Eller jeg vet ikke hva jeg gjør i søvne. Hadde vært gøy å hatt kamera på soverommet og sett seg selv. Sover jeg urolig, sover jeg tungt, snorker jeg, våkner jeg og sovner igjen uten å huske det. Det er mye jeg kunne tenke meg å ha svar på når jeg sover egentlig. Spinnende med samtidig skummelt. Tenk om det kom noen ånder inn på rommet. Da hadde jeg ALDRI sovet der mer og måtte ringt åndenes makt hun dere Lilly eller hva hun heter.

Men jeg fikk rydda opp i rotet i stua. Har en tendens til å kaste alle putene på gulvet og ligger der med dyna. Det er så deilig det på kvelden når det er kaldt i huset og kroppen er kald. Slapper mer av da enn med et tynt teppet som ikke dekker hele meg. Finnes det store gode kose tepper i 200×220 ? inne tissa som ikke dekker opp til hodet en gang før tærne titter på utsiden og fryser.

 

Er så veldig sjøl god at jeg legger ut masse av dagens selfies jeg ikke er og er fornøyd med. Prøvde hardt med gode modell vinkler. Men enten så det ut som jeg hadde slag, skjeve bryn eller rart smil. Ble aldri enig med meg selv om.

Sjekke rynkene rundt øynene! Stolt av de altså. Øye rynker og bryn som spriker. i dont care!

Nå nytes etter middagen med en episode av camp kulinaris og jeg dør av latter med den gjengen der. Fin sammen slåing av ulike kulturer det der.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg