SLIK FEIRET JEG MORSDAG- EN TØFF DAG

trening
Litta trenings økt

Den helgen håper jeg har vært fantastisk med både palmesøndag, morsdag og valentine. Trur om jeg ikke husker feil, så var alt dette på samme dag sist i 2010. Det er en stund siden. Jeg var jo såpass “liten” da at jeg husker ikke det.
Jeg vet jeg sikkert burde sagt dette i går, men velger å ta i det i stedet (dagen var tøff nok ).
I år så var morsdagen tøffere en i fjor, dere som har fulgt meg lenge vet hvorfor Jeg hadde håpet jeg hadde får det lenger på avstand, men i fjor var det såpass ferskt at jeg rakk ikke tenke tanken. Jeg fikk gratulasjoner og sånn, men som sagt så var det tøffere i år. Fordi det er som jeg har sagt før, det er ingen selv følge å få friske barn. Det blir nok min tur en dag også med friske eller friskere gener. Jeg ønsker jo kanskje å bli mamma igjen, men da må jeg ha en partner som jeg kan stole på og støtter meg gjennom det. Orker ikke samme dansen igjen. Jeg er så glad mamma var med meg gjennom hele prosessen og det ble en verdig avslutning.
Denne dagen vil alltid bli en påminnelse på godt og vondt og jeg er ikke den enste. Noen ganger føler jeg livet er urettferdig, men samtidig kanskje det en mening med det. Jeg vet ikke. Jeg tenker ofte på dem mødrene og fedrene som sitter med den samme klumpen som meg i magen og har det like lett. Det er jo ikke noe godt støtte apparat etter på, det er bare å føde og ut fra sykehuset så får du en oppfølingstime uker etter på og der slutter det.

Det er ingen som tenker på at det skje ting med psykisk og den store påkjenning det er. Det burde kanskje vært en kontakt person som fulgte det opp en gang i uken, hver 14 dag eller en gang i måneden i en 6 måneders periode for å se at alt gikk bra, og at eventuelt reaksjoner og depresjoner kan følges opp på en god måte og verdig måte.

Jeg startet gårsdagen med trening. Tok en jogge økt på 3 km med stigning 2% og hastighet på 7 km/t. Varmet først opp med en god dynamisk mobilitet og avsluttet med god uttøying. Fikk en god økt. Dro hjem og gjorde det klassiske husarbeidet for måtte slå i hjel tid til plantasjen åpnet tolv så jeg kunne kjøpe blomster.

Roser
Vakre roser

Jeg kjøpte hortensia til mamma fordi jeg vet hun ELSKER den blomster og syns det er så fin, så kjøpte jeg roser til meg selv fordi jeg rett og slett fortjener det. Jeg føler meg elsket av meg selv i allefall. Så satte jeg med å stri gråt før jeg dro opp til mamma som en avlednings manøver og få bort tankene. Godt å være to når byrden blir for stor.
Da lagde hun helstekt and med brunsaus, potet og rosenkål. HImmelsk!

Endelig mandag og ny uke. Jobb, og trenings økten ble i dag en times bæring med ved. Jeg hadde gått tom for det og måtte ha mer. Så dro jeg opp min kjære, vakre og nydelige mor som lagde reste middag. Bare kjente at jeg orket ikke laget noe og hadde endt med å sovne på sofaen, så kunne like greit bruke noen timer til sosialt med mamma.

I går takket jeg mamma for den hun er og alt hun har lært meg. Blant at annet at hun har gitt meg sinne og fornuftige levekår. Det er viktig. Bena på jorda og at det vi har er bra nok. I tillegg takket jeg hun for at hun latt meg gå de veiene jeg ønsket og ønsker å gå med god støtte. Det er viktig.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg