STÅR PÅ EN PINNE OG HOLDER BALANSEN: REDD FOR Å BLI VOKSEN

Smiler uansett skandale i livet

Jeg lever aldri livet som om jeg skulle rekke min egen begravelse. Jeg lever dag for og gjør det jeg trives med best. Gjør det det jeg vil som er innen for normene.
Orker ikke mas og fjas. Å rekke en million ting om dagen eller når jeg har ferie, blir for stressende. Det å nyte øyeblikkene er viktig. Det å nyte tiden jeg har på denne jorda.
Jeg føler jeg har levd et halvt liv alt. Det er fordi jeg gjorde så mye før. Jeg skulle bli med på alt, gjøre alt, drikke hver helg og ha sex. Jeg var dronninga selv og fikk det alltid som jeg ville.

Føler kanskje nå at at jeg er midt i mellom en livskrise her. Jeg er redd for å bli voksen og bli for seriøs. Jeg er redd for å miste venner fordi jeg har blitt den “kjedelige” hjemme. Jeg er redd for å ikke være den personen som ikke blir med på noe lenger eller tar det spontant. Før gjøre jeg alt spontant og det har endt i mange tragedier. Ung og dum som det sies. Jeg kan ikke skylde på det heller. For når jeg tenker tilbake, så angrer jeg ikke på noen ting av det jeg har gjort. Ikke en eneste ting.

Men nå føler jeg at jeg står vipper på en stor stokk som ligger på en stein og vipper i livet. Prøver å holde balansen skikkelig. Tar jeg et steg til høyre tipper den og tar jeg et sted til venstre vipper den.

Med alt jeg driver med den dagen idag, så tror jeg kanskje det er sånn krise og redsel for å bli voksen. Jeg er kjempe redd for å binde meg til noen. Eneste jeg binder meg til er jobben.

Frykten for å miste friheten og ungdommen jeg enda har i meg. Føler på mange måter at jeg ikke er klar for gå et sted videre. Føler på mange at jeg ikke ferdig med å leve hele helt enda. Indre uro for å rase litt fra meg.

Hele tiden prøver jeg å utvide horisonten og meg selv. Jeg prøver å finne meg selv. Utvide moten, kroppen, maten, kunnskapen, utforske.

Ekkel og ubehagelig følelse av å stå her å holde balansen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg