Symptom fri

Mulig det bare var psykisk men kan være reelt også. I helge helgen har jeg vært fri for symptomer på graviditet og det er deilig. Jeg har fungert bra og nyter de gode dagene. Jeg vet med sikkerhet at tiden fremover blir tøff og vanskelig. Eller blir det hva jeg gjør det til selv ?

Eneste symptomene jeg har hatt før den tid er kvalme, mensen murring/kramper, svimmel og ømme bryster. Føler ikke jeg har lagt meg så veldig ut enda heller. Håper ikke jeg blir så stor under svangerskapet. Jeg skal spise sundt og holde meg i form så lenge kroppen sier det er greit. Jeg skal aldri spiser for to som mange gjør. Da blir jeg bare 100 kg og vanskelig å finne kroppen sin igjen. Jeg skal fort tilbake i form etter fødsel. I morgen er det ny lege time og da får jeg endelig noe mere svar på det jeg lurer på. Jeg må finne ut av om jeg kan ut å fly i september og veien videre.

Idag slikker jeg bare sol. Ligger på gresset små brent og bare sløver. Spist en bedre lunsj med en kompis og dro på Asia butikken og kjøpe jordbær. De har faktisk ganske mye bra utvalg. Har du ikke vært i en og har mulighet. Da burde absolutt ta turen.

Jeg skal bare ligge her resten av dagen og se ny episode med pærra senere. Tenkt vi er i midten av april og kan ligge i shorts og bare bh. Livet er herlig dere!

Dere som har vært gravid. Hatt mye plager?.

Hatt en fin påske dere andre?

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg