TANNLEGEN BRUDE VÆRT BILLIGERE OG HELGEN SOM GIKK

Dagens outfit

Så var helga over og det et jaggu ny uke. Det er faktisk mandag! Jeg elsker mandag like mye som fredag.  Mandag er nemlig en perfekt start på uken til å starte med noe nytt eller fortsette det som var bra fra forige uke.

Helgen har ikke gått til så mye spennende eller jo på en måte. Jeg har hatt en samarbeid som kommer ut i morgen, jeg har trent, jeg har pusset opp, spist godt mat og sett mye via play. En gammel serie jeg kan anbefale er hart of dixi. Fantastisk serie. Litt jentete og veldig fint historie. 4 sesonger.

Jeppes pizza
Beste lokal pizza som finnes

 

Mandager har jeg sluttet og trene eller må trene hjemme har jeg funnet ut av. Korona restriksjoner og mange vil trene mandag. Var en mandag jeg stod 20 min i kø for å komme inn på sense. De har bare maks 35 stk og det fyller seg fort opp. Spesielt når “kosen” fra helgen skal trenes vekk.

Helt vanlig start på uken. Brette klær

Tror jeg fant ut at jeg ikke hadde vært hos tannlegen  på 2 år. Det handler om at det er Satans dyrt, korona og tannlegeskrekk. Burde vært billigere og fikse tenna sine her i Norge. Det skal liksom være et “rikt” land. Er det rart tenna våres råtner når det bare er gratis som barn. Er så irritert på det systemet der. For man kan reise til andre land og fikse tenna sine for små kroner i forhold til Norge. Jeg har nå funnet en billigere tannlege så får jeg se. Er jo fort bortimot 1000 kr bare for å gape i 5 minutter.

Dagens irritasjon. Det tror jeg irriterer mange.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg