TENK SMITTEVERN OG GJØR HANDLINGEN HJEMME FRA

Reklame | posterstore.no

Jeg tenker at nå er det under en måner til og julestresset begynner rundt ørene. Det er advents tiden skal på plass, julebaksten planlegges og ikke minst innkjøp av julegaver. Enten er du godt i gang med planleggingen eller så har du ingen anelse på hva du skal finne på.
Jeg tenker spesielt nå i disse smittetider, så kommer ikke jeg til å handle en enste julegave i butikken. Det handler om at jeg skal være en av de personene som gidder å være med på dugnaden og ta en for laget.

Små eller store pakker, eller bare noe fint til deg selv. Jeg elsker å pynte mitt hjem og elsker å ha det fint med en hjemme koselig stil hjemme. Det finner jeg hos posterstore.no.

Nå er det Black Friday og black weekend. I den forbindelse vil jeg oppfordre deg til å bruke gode tilbud på nett i stedet for å gå i butikken for å redusere smitte og ikke minst slippe å stå i lange milevis køer for kupp. I tillegg kan jeg gjøre handelen enklere og billigere for deg med en rabatt kode  Lisamarie45 som er gyldig hele helgen.

POSTERSTORE

Posterstore har et hav av ideer og valg for å finne den perfekte julegaven eller noe til deg selv.  De har mange flotte bilder og rammer i skandinavisk design for enhver smak og er du skikkelig ivrig kommer det nyheter hver tirsdag. Plakatene demmes er laget for at vi skal kunne klare å skape for egen bildevegg som er naturlig og koselig for deg.

Det beste av alt er alt de trykker er trykket på en bærekraftig måte som er produsert av papir i høy kvalitet.  I tillegg kan vi sammen endre forbrukeratferd på lang sikt. Målet er å minimere miljøpåvirkningen av demmes produksjon på en slik måte at det kan bli de høyest børekraftig standardene.

Her kommer min vegg av bilderammer og nydelige plakater som jeg bare elsker å se på her hjemme.

Mitt soverom

POSTERSTOREfine blomsterplakater

 

Walking closethet

Posterstorenydelige plakater

 

Et hjørne Stua

posterstorefine svarthvite plakater

Så pust inn og ta handlene hjemme i sofaen med et glassvin og en god film i en lun sofa.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg