TIDEN BORTE OG KORONA TEST

Jeg har vært sånn passe dårlig på å være her og det handler i det store og hele om tidsklemma. Har en periode lagt denne bloggen litt til siden og fokuser på skole kontra jobb. Det er tiden har gått til og samtidig hjemmetrening, selv om jeg ikke må trene hjemme så velger jeg å unngå store folke mengder på sentret her hjemme.

Tror du ikke jeg nok en gang har fått betennelse i en annen finger, så jeg har siden lørdag liggi rett ut og ikke å gjøre noe i mer en maks 5 minutter. Sikkert ei litta forkjølelse i tillegg. Rennende nese, vondt i hode foran i bihulene, slapp og først i går fikk jeg feber. Jeg skal senere i dag ta en korona test for å utelukke det. Det handler om jobben min, familie i risikogruppen og at jeg ikke vil smitte andre jeg møter. Jeg har selv satt meg noen dager i karantene.

Nå driver jeg med en norsk oppgaver om for og i mot søndagsåpen butikker og jeg er helt blank. Jeg har fått ned noe, men en kunst å argumentere for og i mot på noe jeg syns er ganske ålreit. Tips?

Når jeg først er inne på det med korona og smittevern. Det er over 3000 smitta i Norge den siste uken og enkelte velger fortsatt å droppe håndspriten på butikken og munnbind blir slengt på gata. Skjerpings!

Ellers håper jeg du holder frisk og gjør det du kan. Ta vare på deg selv, andre og ta i mot de små gleder som kan i en tung tid. <3

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg