Til refleksjon: Sette barn til verden

Jeg fikk greie på at jeg var gravid fredag 12/4-19. Det ble et sjokk. Ante ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg ble stresset og følelsene bare ramlet inn. Jeg var over hode ikke forberedt. Jeg har fortsatt mange følelser og tanker. Det har har vært mye prat i familien og med de nærmeste vennene om temaet og det at jeg skal bli mamma for første gang. Det er spennende og kult. Dette blir bra. Blir rart at om 7-8 måneder er jeg mamma og kan trille barne vogn. Jeg skal igjennom masse før den tid og aner ikke hvorfor jeg skal starte. Men jeg vil vente til deg vet mere om termin. I mellom tiden skal dagene gå som normalt. Jeg skal dra på jobb, og jeg skal virkelig klare å jobbe så lenge kroppen klarer. Jeg trene ved siden av fordi jeg vil være sterk igjennom svangerskapet, lette fødselen og komme meg kjapt tilbake til normalen. Bare frykten for at jeg legger på meg nå er skremmende. Det så viktigere er kosthold og trening under svanger skapet. Jeg skal fullføre studiet mitt i juni og da kan virkelig for fullt nyte svangerskapet og tilværselen som mamma for første gang.

Jeg både gruer og gleder meg. Gleder meg mest. Jeg ha den del tråder og kamper på jeg må løsne underveis, men det stresser jeg ikke med.

Jeg skjønner at det er mange oppgaver foran meg som mamma. Før jeg blir det må jeg organisere og få alt på plass. Jeg har faktisk skrevet liste. Dette blir bra. Jeg skal skape et nytt liv med mine gener. Gleder meg virkelig, men samtidig så tør jeg ikke glede meg for meg siden jeg er i risiko fasen enda. Jeg vet mere når jeg skal til legen igjen.

Still gjerne spørsmål og jeg kan svare på de et innlegg. Jeg setter virkelig pris på råd, inspirasjon og anbefalinger.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg