TING SOM IKKE GREIT I ET FORHOLD

Jeg har hørt om så mye rart gjennom min leve tid, når det kommer til forhold. Så la meg ta ett opprør en gang for alle. Det er ikke sikkert du tenker det samme som meg. Det er noen ting som overhode ikke er akseptabelt i det heletatt. Jeg har hatt mine forhold og jeg veit hvor grensen går. Et forhold skal være hyggelig og ikke basert på krangling som det fort kan bli om man er uenig om hva som er greit å ikke greit.

Hva tenker du om akseptable og uakseptable ting i et forhold?

♦ Ei venninne fortalte en gang at hun måtte endre navnene på gutte vennene sin på telefonen til jente navn/kalle navn fordi typen ble sjalu.
Det syns jeg ikke er nødvendig. En ting er å være sjalu, man blir ikke sjalu uten grunn. Det er ikke greit å gå så drastisk til verks. Godta gutte vennene eller glem det tenker jeg. Det skal være lov å gi en kompis en klem eller snakke med de uten at det skal være et problem.

♦ Hørt om en som oppsøkte ei på byen en gang fordi hun aldri ringte å skulle hjem. Hun var ute med gjengen sin og hadde det koselig. Han oppsøkte hun for å sjekke at hun ikke gjorde noe han ikke likte.

Det er viktig å ha tillit i et forhold. En ting er om du kommer på byen oppsøker kjæresten din fordi du vill delta eller kjeda deg hjemme, men ikke overvåker på den måten. Kan ikke jenta gå ut med sine venner uten at det er galt, så har du et problem.

♥ Utroskap. Hvis du er utro, så kan du egentlig bare ryke å reise. Er du ikke tiltrekt eller ikke er så veldig gira på forholdet lenger, så ha baller nok til å gjøre det slutt. Ikke vær så dum at du er utro. Da står tingene dine klare ute og låsen på døra er bytta.

♥ Det er lov å gi hyggelig komplimenter til andre, men ikke flørting med andre. Selv om noen kan tolke det som flørting, så er det to vidt forskjellig ting, selv med et hyggelig hjerte etter. Idag er det ulike emojis fargede hjerter. Drop det røde og ta et gult, rosa eller grønt. Ikke kjærlighets hjertet.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg