Trening, shopping og svekka morgen rutiner.

Tikk takk, tikk takk.. Ring, ring ring. Der gikk alarmen kl 05.50. Det er første. Den slumrer jeg alltid. 06.00 ringer neste. Slumre. 06.15. slumre. 06.30 Stå opp. I tilfelle jeg slumrer den fordi øya er så tunge å åpne og kjennes ut som bly så har jeg en til 06.45 men da har jeg dårlig tid. Hen forbanna dårlig uvane når det gjelder denne slumre knappen. Har alltid hatt en drøm om å stå opp tidlig, trakte kaffe, ordne meg og spise en bedre frokost før jeg drar. Ro og kos på morgen. Den roen som alle snakker om. Det er en av de få tingene som ikke finnes i huset her.
Idag var jeg uvanlig trøtt. Skulle bytte linser på morgen idag fordi andre hadde gått ut på dato som jeg sier. Var på over tid denne måneden med å bytte de. Litt fomlete mens kaffen enda traktes. Fordi jeg satte på den på vei inn til badet fant frem linser. Tok de på. Er 100 % på at jeg tok venstre på venstre og høyre på høyre. Syns jeg så dårlig. Kom meg omsider på jobb etter mye tomsing rundt i huset med å bytte en genser eller to fordi jeg ikke følte meg vell, sminket meg og pakket vesken. Mens jeg gjorde det skvulpa det kaffe her.
Leste så et ark på jobben uten å se en ting. Bare fløy i arket og ordentlig ubehagelig. Tok av linsene og på briller. En ny verden. Konklusjonen var jeg at hadde tatt på feil linse på feil på øye. Snakk om trøtt i trynet på morgen.

Etter jobb reiste jeg en kjapp tur innom europris og handlet noen småtterier. Så videre til Jysk for jeg skulle ha en reol jeg har sikler på lenge og nå var det tilbud.

Skulle hjem å montere denne her. Jeg har nå insett har jysk vs ikea er samme ulla på skurer og bruksanvisning.

Men etter en time med knot så ble det et resultat.

Etter å ha montert den brå bestemte jeg meg får reise å løpe intervaller. Satte head sette på ladning og telefonen til ladning. Kasta i meg en protein og kreatin shake. Tok på meg treningstøy, fylte vann flaske med bcaa oppi, teipa føttene, putta ting i bagen inkl tørre klær. Forsvant av gårde.

Det var bedre en sex og orgasme denne økta. Pusha med høy intensitet og god stigning på mølla. 30 min totalt på mølla. 5 min oppvarming, 20 min intervaller ca. Og resten var roe ned.

Tror jeg besto svette testen for jeg var gjennom våt. Må bare si det er så godt å pine kroppen for å få det bedre meg seg sjøl etter på.

Blank og våt i hodet. Mellom puppene var det så vått at jeg måtte tørke med papir etter økta før jeg dro. haha!

Sofaen har aldri vært så god som nå! Ha en vakker kveld.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg