TRENT MED FUNKYGINE, RESTEN AV SØNDAGS PLANENE

For å si det sånn. Malingen ble det ikke noe av fordi den virket gammel. Det så i iallfall ikke veldig bra ut den hvitmalingen jeg hadde til overs. Må investere i ny. Men vet ikke hvordan farge. Har bomull i spisestue delene og koksgrå i stua, så vil ikke ha noe hvit tror jeg, men en farge som kan passe disse to med et fint og mykt avbrekk.
Jeg har bruke lister, i spisestue delen og hvite i stue delen, men føler at den brune ikke ble så bra. Er liksom ikke fornøyd. Så driver å finner på noen farger som jeg kan bytte ut.
Har du noe farge tips?

Uansett, etter å ha ligget å sett på kompani laurizen i flere timer og holdt pysjen på, så innså jeg at jeg burde hatt en liten treningsøkt. Så idag valgte jeg å trene litt styrke og litt mobilitet.

Så jeg tok samme styrke økt som jeg gjorde her om kvelden, som ligger ute i innlegget “kvelds trening” og så mobilitettrening med funkygine på datan.

Siden det er søndag og jeg ikke gidder å lage noe mat. Så lurer jeg på om jeg skal dra denne søndagen så langt at jeg bestiller meg en feit usunn pizza fra en sjappe som fortsatt muligens ikke har stengt og leie enten filmen joker eller swingers. Pakke meg godt tilbake i teppet på sofaen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg