VELKOMMEN TIL APRIL MED TABATA

God første April. Klokken er nå 12.28 og jeg har rekkt en trenings økt allerede. Jeg tenkte først at jeg skulle kjøre mine supert sett som som vanlig, men nei jeg ville prøve tabata igjen. Har virkelig ikke gjort det siden jeg trente på kmt og gud hvor gøy det er. Her kreves ingen vektet siden det er hjemme trening. Virkelig stolt av sense der jeg trenger som legger ut live sendinger som gjør treningen enklere og mer effektiv hjemme.

Mission complete

Skal love deg at jeg virkelig fikk kjenne puls og svettetesten ble bestått. Har du prøvd tabata? I isåfall anbefaler jeg å prøve det for en god intensiv trening, nå som kondis muligheten kun er løping eller sykle ute. Fordelen med tabata at du får kjørt hele kroppen på en gang. Jeg kjente virkelig på syren på slutten. Deilig!

Rigga opp til tabata

Hvis du ikke vet hva tabata er så er det super sett. Det betyr at du kjører 2 øvelser i supersett. 20 sekunder på hver med 10 sekunder pauser. Det finnes egne tabata sanger som har nedtelling og sier i fra når du er ferdig med første supersett. tar ca 30 minutter. Fantastisk!

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg