VI LEVER FOR Å DØ

Nå lever vi! Det er ikke sikker vi lever i morgen. Vi alle har en dato for vi er ferdig her på denne jorden og gjort nytten våres.

Jeg lærte i fjord “Gud gir hos ikke mer en vi greier å takle.” Enten stemmer det eller så stemmer det ikke. Det er individuelt.

Vi må leve nå, en dag er det for seint. Det er nå livet er. Livet byr på en rekke utfordringer, men livet gir ikke bestandig motstand. Vi lager våres egen sti og velger hvem vi vil ha med på veien.

Nå blir jeg snart 29 år og er nesten voksen. I løp av de 29 årene jeg har levd så føler jeg at jeg levd for 2 eller levd to ganger i mitt eget liv. For jeg har opplevd mye gøy, glede, skapt fantastiske minner og har et innholdrikt lov. Jeg har noe å fortelle barnebarn og om jeg noen gang får det og jeg får får barn.

Jeg har hatt en fin oppvekst. Reist mye inn og ulands. Jeg har drevet med hest i mange år og konkurrert. Der har det vært mye glede og tårer. Men verdt det. Jeg fikk til det jeg ønsket og nådde alltid målene mine med et fanatisk team rundt meg.

Jeg har festet mye og levd mye i helgene å i feriene. Vært feste turer, vært på hjemme fester, ledd, diskutert, danset og sikkert mye annet jeg ikke husker.

Lært å bruke sjarm og kan replikkene i rette øyeblikk.

Jeg har fullført tre fantastiske utdanninger.

Jeg har lært hvordan det er å gå hjemme år etter år. Jeg har kjent på det følelsen. Har kjent på følelsen av å teste normene til briste punktet.

Jeg har kjent på kjærlighetssorg. blitt lurt, blitt brukt og vært en god nummer to før jeg fikk opp øyene.

Lært hva juling i forhold er. Hvordan menn kan oppføre seg med å slå.

Jeg har gått gravid og fødte i 21+6 og tok en abort nå i februar.

Virkelig lært å kjenne på følelser og hvem jeg.

Har lært at familien og nære venner er det viktigste. Karrièren min forguder jeg og liker veldig godt. Virkelig frem gang i den om dagen.

Jeg har lært å leve trangt økonomisk og at trening er viktig for helsa. Trening er bra.

Jeg har hittil levd et liv jeg overhode ikke angrer på. Mange angrer, men jeg syns ikke vi skal angre. Vi skal legge det bak og skape minner. En dag kan vi sitte å le av det og ikke sutre over det. Vi lever kun ETT liv og det må vi nyte helt til briste punktet tar oss. En dag er det for seint.

Det er et motto som sier “lever hverdag som det er den siste.”
Det må vi gjøre. Ta vare på øyeblikkene. Sammen skal vi være perfekt / uperfekt.

GÅ ut og nyt livet. Gå ut å feile, mestre, skap glede, det er lov å være lei seg og sliten. Drit i hva andre sier og mener. Bare du har det bra, så er alt bra.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg